Nästa leverans går om Frakt 49:-

3Doodler Start Essentials Pen Set

Art.nr: 3DS-ESST-E-R-17
Ca. pris: 649:-
489:-
Finns i lager
Produktinformation

Låt kreativiteten flöda och rita med 3Doodler Pen! Med 3Doodler Pen lär du dig att tänka och rita i 3D och det utvecklar din kreativitet och förmågan att planera och konstruera dina stora och små designer.

3Doodler Pen är enkel att använda - det är bara att sätta i en plaststav och börja rita, plasten stelnar på bara några sekunder vilket ger dig tillräckligt med tid för att få din skapelse perfekt! En plaststav (15 cm) räcker långt - när den smälter får du över 150 cm att rita med!

Plasten som används är en Eco-plast som är biologiskt nedbrytbar och BPA-fri. Pennan kan du ta med vart som helst för att rita med, ladda batteriet och börja skapa!  3D pennan är barnsäker då det inte finns några delar som blir varma.

Innehåller: 3D penna, plaststavar i åtta olika färger (totalt 48 stavar), Micro-USB kabel för att ladda pennan och en guidebok med över 10 stycken coola projekt. I stencilen finns instruktioner och stenciler för hur man ritar och sätter ihop t.e.x Eiffeltornet. Vill du ha mer tips och instruktioner är det bara att surfa in på the3Doodler.com/community och titta runt.


  • Rek. ålder: 8 år
  • Varning! Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av smådelar.
  • Produkten är CE-märkt.
  • Kan återvinnas inom "Der Grüne punkt" i EU.