• ✓Snabba leveranser i hela Sverige
  • ✓Bra priser
  • ✓Paketutlämning även i Jönköping

Julklappar för din 9-åring

Julen och vintern står för vår tröskel och snart dansar vi åter kring granen. Och alla hoppas vi väl på en vit jul? Men vad är väl julen utan tindrande barnögon? De som har längtat till denna dag ända sen förra julen och som spänt väntar på jultomten och på en säck med magiska julklappar, helst hårda.

Har du kanske en 9-åring hemma som knappt kan vänta till julafton? Kanske går du och funderar på vad du ska köpa, men har svårt att komma på något bra. Oroa dig inte, här på Hiko.se får du hjälp att fylla på din idébank då vi erbjuder en hel uppsjö med roliga leksaker som passar din 9-åring som handen i handsken. Här kan du nämligen klicka i ålder och få fram en massa julklappar som är anpassade för just en 9-åring. 

Visa mer

Gemensamma aktiviteter för familjen

Allra gladast blir kanske din 9-åring för någonting som hen kan dela med resten av familjen. Vad sägs som ett kul spel som man kan spela tillsammans med vänner och familj? Hiko.se erbjuder en rad olika sällskapsspel som lämpar sig utmärkt för härliga inomhusdagar med familj och vänner när vädret utanför är blött och tråkigt.

Eller varför inte ge sig på ett klurigt pussel på 500 bitar som du tillsammans med din 9-åring kan underhålla dig med? Om inte annat, så får ni se vem som har bäst tålamod. Skynda att fynda de bästa julklapparna till din 9-åring!