Nästa leverans går om

Julklappar till din 3 åring

Har du svårt att komma på bra julklappar till din eller någon närståendes 3 åring behöver du inte längre misströsta. Hos oss på Hiko.se finner du ett stort men väl utvalt sortiment av leksaker som gläder alla 3 åringar oavsett intressen.

Du hittar mängder av julklappstips från bara några tior och uppåt. Med så pass låga priser kan man verkligen omfamna devisen “funkar det så funkar det” när man ska handla julklappar till en 3 åring eller ett annat barn i närliggande ålder. För att underlätta för dig har vi sorterat alla våra leksaker i kategorier anpassade efter ålder, så att du kan vara säker på att de leksaker du finner under respektive ålder alla är typiska leksaker för just den åldern.

Visa mer

Filtrera efter ålder
0 produkter hittades
0 produkter hittades

Leksaks- och julklappstips för 3 åring

Vad kan man då tänka på vad gäller leksaks- och julklappstips för en 3 åring? Jo, att vid 3 års ålder har barnets fantasi ofta tagit skruv ordentligt. Det är vid denna tid vanligt att barn tar efter äldre barn, föräldrar och andra vuxna.

Att leka vuxen i ett låtsaskök eller genom att klä ut sig till polis, doktor eller någon annan vuxenroll tycker många barn är spännande i denna ålder. Rörelsebehovet är också mycket stort vid denna ålder varför många barn börjar springa, jaga, klättra och testa balansen på olika sätt. Välkommen att handla dina presenter eller julklappar i god tid här hos oss!