Nästa leverans går om

Julklappar till 12 åring och resten av familjen

Snart är det dags för julbord, luciatåg och snölyktor igen, och framför allt är det hög tid för att planera de årliga julklappsinköpen. Har du en 12-åring i huset som är i gränslandet mellan barn och tonåring?

Kanske tycker du att det är lite klurigt att veta vad du ska köpa till din 12-åring och resten av familjen. Hiko.se gör jobbet åt dig! En enkel sökning på Hiko.se ger dig en inblick i vilka julklappar som lämpar sig för just en 12-åring eller äldre lekfulla vuxna. Välj och vraka bland alla roliga julklappstips och idéer. Det funkar lika bra oavsett om du söker en födelsedagspresent eller en julklapp.

Visa mer

Filtrera efter ålder
0 produkter hittades
0 produkter hittades

Julklappar och presenter som förenar många

Det är alltid roligt med presenter som samlar många personer och där flera kan vara delaktiga. Ett klurigt sällskapsspel eller ett pussel med motiv på en europeisk storstad är kul exempel på sådana gåvor. Fynda ett familjevänligt och utmanande brädspel och förgyll jullovet med en massa mysiga spelkvällar.

Låt tv:n vila en stund och ge istället din tonåring och resten av familjen en rejäl match i något frågespel eller spendera vintereftermiddagarna med att pussla ett tjusigt 1000-bitarspussel eller ännu större. Allt detta och mycket mer hittar du här på Hiko.se. Beställ dina julklappar redan idag och njut av att du är en av de få som har julhandlingen överstökad i god tid före jul!