Nästa leverans går om

Julklappstips 1 åring

Julklappstips för en 1-åring eller bebis kan såklart kännas klurigt, särskilt om man inte är helt bekant med hur så små barn fungerar. Vad tycker de om och inte om? Vad är de rädda för och vad söker de sig till? Hur pass mycket förstår de i fråga om färger och former, hörsel, känsel eller smak?

Vill man köpa något klassiskt eller modernt? Och sist men inte minst, vad har föräldrarna för preferenser i dessa frågor? Utan att göra julklappsletandet mer komplicerat än vad det är kan det vara klokt att ägna ovan nämnda frågor en liten först fundering, innan man i lugn och ro tar del av det stora utbudet av leksaker och julklappar för de allra minsta barnen här på Hiko.se.

Visa mer

Filtrera efter ålder
0 produkter hittades
0 produkter hittades

Julklappar till bebis eller 1 åring

En sak som är värt att komma ihåg när man handlar julklappar till en bebis eller barn upp till 1 år är att barnet i denna period fortfarande ägnar sin största uppmärksamhet åt föräldrarna och i regel inte leker med alltför avancerade leksaker. Bollar, bilder och titt-ut leken brukar fortfarande vara ”säkra” kort i denna ålder.

Vad som därför kan vara klokt vad gäller julklappar är att fråga sig vad barnets föräldrar har redan inskaffat, så det blir någonting annat som berikar och underlättar barnets och föräldrarnas tillvaro. Hos oss hittar du massor av julklappstips. Välkommen att fynda!