Nästa leverans går om
EverEarth Sorteringslåda, 32582

EverEarth Sorteringslåda

Art.nr: 32582
Ca. pris: 269:-
209:-
Finns i lager
Produktinformation

10 rejäla klossar i olika färger och former som ska passas in i rätt hål. Tränar bl.a. barnets koordination och finmotorik.

De är tillverkade med tanke på miljön och med en strävan efter hållbar utveckling. Denna strävan innebär i praktiken: Grön certifiering: Gäller utsläpp av växthusgaser, förbrukning av naturresurser samt hälsa och säkerhet för de anställda. På detta sätt skapar man...

Gröna fabriker: Förutom att leva upp till de krav som krävs för certifiering arbetar man aktivt även på andra sätt för att värna om miljön i produktionen; t ex genom återvinning, användande av solenergi osv.

Gröna material: Produkterna är tillverkade av trä som är godkänt av den oberoende organisationen FSC. Huvudsakligen används gummiträ. Man använder det gummiträ som blir över när man inte längre kan utvinna gummi och man är noga med att återplantera områdena. Även bambu används. Producenten odlar egen ekocertifierad skog. Dessutom används vattenbaserade färger. Kartonger är gjorda av returpapp och färgerna som används för tryck på kartonger och instruktioner är baserade på soja.

Gröna projekt: Man arbetar i många olika projekt vars syfte är att främja en hållbar utveckling. När det gäller dessa kvalitetsprodukter är säkerhet och trygghet viktigt både för dem som ska använda leksakerna och för dem som tillverkar dem.


  • Rek. ålder: 18 mån
  • Mått: L 13 x B 13 x H 13 cm
  • Produkten är CE-märkt.